Programe complexe de pregătire

Dacă ești un manager sau un antreprenor dinamic, preocupat de creşterea competentelor tale şi îţi doreşti să navighezi cât mai lin în noul context al leadershipului de azi, te afli în locul potrivit. Cursurile noastre atent elaborate au fost concepute pentru a te înzestra cu instrumentele și abilităţile de care ai nevoie pentru a excela în rolul tău.

Profită de discount!

Până la data de 30 septembrie, la oricare dintre cursurile Academiei Exec-Edu, ai discount de 10%!

Managementul
proiectelor

Obține cunoștințele esențiale pentru gestionarea proiectelor conform standardelor PMI®. La finalizare, vei primi un certificat EXEC-EDU cu 36 de PDUs/ore de contact, care îți va facilita accesul către calificarea de Profesional în Managementul Proiectelor (PMP®).

Managementul
resurselor umane

Îți dorești să deții o perspectivă cuprinzătoare asupra departamentului de HR, văzută prin prisma unui manager sau a unui viitor manager de resurse umane?Obține un certificat valoros și intră într-o comunitate exclusivă de profesioniști de elită din industrie.

Certificat în Raportare Financiară Internațională

Acest curs îți simplifică înțelegerea conceptelor și principiilor IFRS, precum și modul lor de aplicare la nivel global. Aici vei găsi sprijinul necesar pentru a-ți dezvolta abilitățile profesionale în aplicarea practică a IFRS, promovând gândirea de calibru în acest domeniu.

EXEC-EDU este lider în educație managerială și consultanță

Partenerii managerilor și antreprenorilor de succes, lucrăm împreună pentru a dezvolta echipe puternice și a modela un viitor mai bun. Oferim o gamă amplă de programe de instruire, coaching și consultanță, personalizate pentru specificul fiecărei companii, răspunzând nevoilor tot mai complexe de dezvoltare.

Echipa noastră de experți se formează în permanență la prestigioase școli de afaceri și companii de training globale de top. Cu experiență vastă în management, consultanță, mentorat și coaching, precum și abilități digitale remarcabile, pasiunea noastră este să transferăm competențe și bune practici cu succes.

EXEC-EDU

peste 20 de ani de prezență în România

0
+
programe
0
+
cursanți
0
+
traineri
0
+
companii

Gold

Award Company – Learning Network 2019

Silver & Bronze

Award Trainer – Learning Network 2019

Top 3

Companii de training, după cifra de afaceri

96%

rata de satisfacție a cursanților EXEC-EDU

Testimoniale

Andrei Danca

Andrei Danca

Administrator – EuroTigla

”Acest curs a fost cea mai bună investiție în mine. Trainerii sunt pasionați de ceea ce fac, comunică clar și adaptează mesajul indiferent de tipul audienței. La finalizarea cursului am înțeles că trebuie să deleg sarcini/responsabilități unor persoane cu capacitatea de a le duce la bun sfârșit. Datorită acestui aspect și a altor decizii bazate pe curs am reusit în anul 2022 să accesăm noi oportunități de dezvoltare, precum și crestere a businessului cu 18%.”

Luminița Tocitu

Luminița Tocitu

Online & Customer Service Manager – Fan Courier

”Cursul m-a ajutat foarte mult, m-a ajutat să mă cunosc mai bine și să-mi accept limitele, m-a responsabilizat. Gestionez mai bine emoțiile, sunt mai eficientă și setată către obiective.”

Silvia Cojocaru

Silvia Cojocaru

HR Director, Gral Medical

”Mi-a făcut deosebită placere să particip la poate cel mai bun curs HR pe care l-am găsit. Te ajută să-ți structurezi ideile și să-ți îmbunătățești modalitatea de lucru. Cursul a fost interactiv, s-au discutat subiecte de interes general; oameni pasionați de ceea ce fac (cursanți și profesori) au reușit să ne transmită ceva mai mult decât informații.”

Oana Roșca

Oana Roșca

Product Manager – Toptal

”Programul m-a ajutat să structurez experienţa practică de până acum. Fiecare sesiune a cursului a adus ceva nou. Nu în ultimul rând, cursul m-a scos din zona de confort şi m-a determinat să-mi depăşesc limitele pentru a fi un Project Manager mai bun.”

Profită de discount!

Până la data de 30 septembrie, la oricare dintre cursurile Academiei Exec-Edu, ai discount de 10%!

Vrei o ofertă personalizată sau să discuți cu unul dintre consultanții noștri? Contactează-ne completând formularul de mai jos:

CLIENȚII EXEC-EDU

Logo EXEC-EDU

Your place to grow

Updating…
  • No products in the cart.
CALENDAR