We use cookies to provide you with an improved experience on our site. By continuing to browse, you agree to the use of cookies.
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Stocarea tehnică sau accesul este necesară în scop legitim pentru stocarea preferințelor care nu sunt cerute de abonat sau utilizator.
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes.
The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Tips & tricks pentru o ședință eficientă
Motto: “We are going to continue have these meetings everyday, until I find out why no work is getting done”.
Şedinţele sunt o “boală” mai veche a românului. Te-ai întrebat vreodată cum se traduce, de fapt, în termeni de costuri, o şedinţă ineficientă? Care este salariul fiecărui participant implicat şi cât timp consumă în întâlnirea respectivă? De cele mai multe ori, şedinţa nu este nici măcar necesară, managerul nefăcând altceva decât să ceară celorlalţi nişte concluzii sau informări care la fel de bine ar fi putut fi prezentate în note transmise personalului implicat.
Pe de altă parte, cum ne simţim când cineva ne propune o şedinţă? De cele mai multe ori, căscam, ne gândim că ne vom pierde vremea, că va trebui să tolerăm orgoliile celorlalți şi că nu ne vom alege cu nimic…
Liderul face, însă, diferenţa între o şedinţă de succes şi una interminabilă.
Iar dacă suntem noi înşine în situaţia de a convoca o şedinţă, pe baza căreia să luăm o decizie importantă, să rezolvăm o problemă, să dezvoltăm un plan strategic, atunci trebuie să luăm în calcul că managementul unei şedinţe eficiente presupune câteva reguli de bază:
Iată şi un mic îndrumar de AŞA NU:
Înainte de şedinţă:
În timpul şedinţei:
Autor: Simona Podgoreanu
Related Posts
4 tendinţe în marketing-ul digital de care să ţii cont în 2015
1. CONTENT MAKETING Creează o strategie de conţinut bazată pe calitate, nu pe cantitate. Acest lucru înseamnă că vei crea conţinut personalizat pentru fiecare segment pe care îl vizezi ca să creşti notorietatea brandului şi ataşamentul consumatorului, să te poziţionezi ca expert şi să generezi lead-uri. Poţi crea conţinut valoros pe blog-uri, în newslettere, articole, …
Rolul managerului de proiect
Pe cei care au ales managementul proiectelor ca etapa în carieră, experţii în domeniu îi denumesc manageri “deliberaţi” de proiect. Celălalt tip de manageri sunt manageri “accidentali” de proiect. Tu din ce categorie faci parte? Un sfat pe care ţi l-aş putea da este “încearcă din toate puterile să NU fii un manager de proiect …
Mediul economic în 2013, văzut de experţii EXEC-EDU
Cu bune şi cu rele, în anul 2013 întrezărim câteva luminiţe la capătul tunelului: domenii care au oportunităţi de dezvoltare, competențe valorizate, noi inițiative antreprenoriale. Le-am propus experţilor EXEC-EDU un exerciţiu de privire în viitor şi iată ce am aflat. “După câţiva ani care au pus la mare încercare mediul de afaceri din lumea întreagă, …
De ce este greşit să îţi poziţionezi produsul/serviciul ca lider de piaţă?
Se spune că poziţionarea de brand este un concept demodat. Nimic mai fals. Nici un brand puternic nu a avut succes fără o strategie de poziţionare excelentă, fără să construiască o diferenţă relevantă în mintea consumatorului care, în timp, îi atribuie un element definitoriu, o caracteristică unică, numai a sa. Şi totuşi, mulţi au uitat …